Antena 3 CNN Politică PUSL anunţă decizii importante după şedinţa BEx organizată la Prahova

PUSL anunţă decizii importante după şedinţa BEx organizată la Prahova

Liderii PUSL, reuniți în cadrul ședinței BEx la Prahova, au anunțat că vor organiza acțiuni de protest în mai multe localități, pentru a determina administrațiile locale să respecte prevederile legii 270/2008, privind asistență juridică gratuită pentru seniori.

PUSL anunţă decizii importante după şedinţa BEx organizată la Prahova
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2024   •   11:04

În aceeași ședință, umaniștii au anunțat că noul secretar general al partidului este Simona Man.

"Biroul Executiv al PUSL, reunit în ședință în județul Prahova, a decis în unanimitate continuarea campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa cetățenească privind confiscarea averilor ilicite. PUSL susține și sprijină în continuare acest proiect, certitudinea că este o inițiativă benefică și necesară fiind întărită de faptul că alte partide politice au încercat să o copieze. Luptăm cu Demnitate, Onoare și Curaj, pentru românii cinstiți și de bună-credință.

Având în vedere că nu se aplică prevederile legii 270/2008 a PUSL, privind acordarea gratuită de asistență juridică pentru vârstnici, umaniștii au decis pichetarea mai multor primării. Legea nu poate fi ignorată, iar seniorii merită tot sprijinul nostru, în semn de prețuire și recunoștință.

Biroul Executiv a decis numirea Simonei Man în funcția de secretar general al PUSL, iar Bogdan-Ion Jelea va ocupa funcția de vicepreședinte responsabil de organizarea politică și strategiile electorale.

PUSL va continua conferințele județene de alegeri, iar pe 5 aprilie va organiza ședința Consiliului Național al PUSL, la Sala Palatului din București", transmite PUSL.
 

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close