Antena 3 CNN Politică PUSL îl somează pe Theodor Stolojan

PUSL îl somează pe Theodor Stolojan

PUSL îl somează pe fostul europarlamentar Theodor Stolojan să înceteze să mai arunce vina, pentru ororile petrecute în ”azilele groazei”, pe cei care nu au nimic în comun cu ceea ce s-a întâmplat acolo și nici nu aveau cum să intervină.

PUSL îl somează pe Theodor Stolojan
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2023   •   21:02

Să spui despre Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretul și Egalității de Șanse că trebuie urgent să-și dea demisia, doar pentru că familia însemnă și bătrâni, arată cel puțin lipsă de cunoștințe privind modul în care funcționează administrația unei țări, dacă nu rea voință sau alte interese, se arată într-un comunicat PUSL.

Domnul Stolojan a stat din 2007 până în 2019 în Parlamentul European fără să fi făcut ceva pentru România și fără să fi înțeles că el reprezentă interesele românilor care l-au trimis acolo, mai precizează social-umaniştii.

Încă odată acest om politic laș (a acceptat să fie premier pe marginea piscinei și apoi și-a depus repede mandatul) și aventurier aruncă noroi în oameni fără nicio vină și nu cere, la fel ca întreaga societate românească scandalizată, să plătească cât mai repede toți cei vinovați, toate acele brute care au arătat că pentru ele o viață de om nu contează, conchide comunicatul PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close