Antena 3 CNN Politică PUSL anunţă organizaţii locale în toată România în contextul alegerilor din 2024

PUSL anunţă organizaţii locale în toată România în contextul alegerilor din 2024

Partidul Umanist Social Liberal devine mai puternic! PUSL a anunţat că în contextul pregătirii alegerilor din 2024 va acoperi tot teritoriul României cu organizaţii locale.

PUSL anunţă organizaţii locale în toată România în contextul alegerilor din 2024
Sursa foto: Facebook | PUSL
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2022   •   09:09

Umaniştii îşi propun realizarea de proiecte care să vină în sprijinul cetăţenilor şi proiecte de lege care să fie iniţiate de cetăţeni.

Peste 30 de mii de semnături au fost strânse până acum pentru iniţiativa cetăţeanească cu privire la recuperarea marilor averi care nu pot fi justificate.

În şedinţa Biroului Executiv, Partidul Umanist Social Liberal doreşte acoperirea teritoriului ţării cu tot mai multe organizaţii în vederea alegerilor din 2024, când PUSL vrea un scor bun.

Partidul Umanist Social Liberal susţine iniţiativa cetăţenească pentru recuperarea marilor averi care nu pot fi justificate şi care pot fi redate cetăţenilor. Umaniştii au strâns deja peste 30 de mii de semnături şi campania de strângere de semnături continuă în toată ţara.

În perioada următoare Partidul Umanist Social Liberal va propune campanii care să aducă partidul în faţă şi va aduce suflu nou în politică.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close