Antena 3 CNN Politică PUSL, în apărarea ministrului Energiei, Sebastian Burduja: ”Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!"

PUSL, în apărarea ministrului Energiei, Sebastian Burduja: ”Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!"

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) dorește să își exprime profunda dezaprobare și condamnare față de atitudinea denigratoare și afirmațiile recente făcute de site-ul ziaristii.com la adresa domnului Sebastian Burduja, ministrul Energiei.

PUSL, în apărarea ministrului Energiei, Sebastian Burduja: ”Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!"
Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2023   •   14:37

"Partidul Umanist Social Liberal a văzut întâmplător postarea celor de la ziaristii.com, legată de Sebastian Burduja. Spunem întâmplător pentru că noi nu accesăm surse irelevante.

Plină de ură și invidie, această categorie de ziariști impostori are ca preocupare să distrugă oameni, proiecte, suflete.

Tânărul Burduja este un om educat, pregătit profesional și poate participa la creșterea calității oamenilor politici. În urmă cu câțiva ani buni l-am invitat în familia PUSL.

Mama sa a spus atunci da, dar fără să devină membru de partid. I-am explicat că nu se poate, lucru de care a fost convinsă mai târziu. Pe tatăl lui l-am cunoscut, este un bun bancher și un bun partener de socializare.

Niciun membru PUSL nu a avut cu ei afaceri personale. Lăsați oamenii valoroși să guverneze! Va fi mai bine pentru români!", a declarat Daniel Ionașcu, președintele Consiliului Național al PUSL.

Partidul Umanist Social Liberal este ferm în credința că astfel de atacuri nefondate nu doar că subminează demnitatea și profesionalismul ministrului Sebastian Burduja, dar dăunează și integrității deontologice jurnalistice. Este de datoria noastră să susținem un mediu în care dezbaterea politică să fie condusă într-un mod respectuos și constructiv.

Îndemnăm toate părțile implicate și comunitatea de jurnaliști să se angajeze într-un dialog deschis și respectuos, punând accent pe fapte și analize obiective, în loc de atacuri personale nefondate.

Partidul Umanist Social Liberal rămâne angajat în susținerea unei politici bazate pe respect, integritate și transparență, promovând valori umaniste și liberale pentru binele întregii societăți.

×
Subiecte în articol: PUSL Sebastian Burduja
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close