Antena 3 CNN Politică PUSL a propus o soluție pentru locuitorii blocului abandonat în întuneric de Nicușor Dan, prin trecerea străzilor în administrarea Primăriei Sectorului 5

PUSL a propus o soluție pentru locuitorii blocului abandonat în întuneric de Nicușor Dan, prin trecerea străzilor în administrarea Primăriei Sectorului 5

PUSL, prin primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, depune toate diligențele pentru a rezolva problema bucureștenilor care locuiesc în blocul din strada Nicolae Drăgan nr.5A, care de o jumătate de an stau fără curent electric. 

PUSL a propus o soluție pentru locuitorii blocului abandonat în întuneric de Nicușor Dan, prin trecerea străzilor în administrarea Primăriei Sectorului 5
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2022   •   17:24

Cristian Popescu Piedone le-a propus consilierilor generali un proiect de hotărâre prin care strada Nicolae Drăgan, printre altele, să treacă din administrația Primăriei Capitalei în cea a Primăriei Sectorului 5, îndreptând astfel anomalia prin care contribuabilii plătesc taxe și impozite la Sectorul 5, dar aceasta nu are nicio autoritate pe respectivele străzi, ele fiind administrate de Primăria Generală. 

În total sunt aproximativ 300 de străzi în această situație, unde Primăria Sectorului 5 nu poate face niciun fel de investiții.

Imobilul din strada Nicolae Drăgan nr. 5A nu a fost niciodată branșat legal la sistemul de alimentare cu energie electrică, zecile de familii care locuiesc acolo fiind victimele unui dezvoltator imobiliar lipsit de scrupule. Locatarii stau de anul trecut fără curent, fără apă caldă, iar PUSL i-a ajutat prin montarea unui generator și cu donații de carburanți pentru funcționarea acestuia. Între timp, s-au făcut demersuri pe căile legale pentru branșarea imobilului, însă fără niciun rezultat, Primăria Capitalei și primarul general refuzând eliberarea documentelor necesare.

Un motiv în plus pentru ca Nicușor Dan, “primarul-abuz-în-funcție” să părăsească scaunul de primar general cât mai curând!”, transmite PUSL într0un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: sectorul 5 Cristian Popescu Piedone PUSL
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close