Antena 3 CNN Politică PUSL sprijină fermierii români și achiziția produselor alimentare autohtone

PUSL sprijină fermierii români și achiziția produselor alimentare autohtone

Parlamentarii PUSL vor lupta în legislativ pentru a promova proiecte de lege care să sprijine achiziția produselor alimentare autohtone.

PUSL sprijină fermierii români și achiziția produselor alimentare autohtone
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    15 Mar 2022   •   11:00

 Astfel, pe lângă beneficiile pentru consumatori, vor fi susţinuţi fermierii români, care trebuie acum să facă faţă atât creşterilor de preţuri la îngrăşăminte, cât şi la combustibil şi electricitate.

PUSL reamintește și că forma actuală a proiectului de lege privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanţului de aprovizionare agricol şi alimentar, votată în Comisiile Camerei Deputaților, este una defavorabilă producătorilor români.

"Încercăm din răsputeri să negociem proiectul care o să fie dezbătut în Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților, vizavi de susținerea producătorilor agricoli autohtoni. Cred că este momentul să susținem agricultura românească, este momentul să facem niște pași importanți și cred că în acest moment empatia față de popor este extrem de importantă", a declarat Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL gratiela gavrilescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close