Antena 3 CNN Politică PUSL vrea să facă imposibilul posibil

PUSL vrea să facă imposibilul posibil

An de an, în preajma zilei de 20 iulie, orașul Costești din județul Argeș este asaltat atât de turiști, cât și de localnici, mai ales că Sfântul Ilie este și Patronul Spiritual al orașului.

PUSL vrea să facă imposibilul posibil
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2023   •   17:06

Catedrala din Costești, ce poartă hramul Sfântului Proroc Ilie, făcătorul de minuni și aducătorul de ploi, a fost sfințită pe 21 iulie 1935 de un sobor de clerici în frunte cu episcopul Argeșului, Nichita Duma, și Patriarhul României, Miron Cristea. Iar pentru prima dată, la sfințirea unui lăcaș de cult din Argeș, a fost prezent și un rege, Carol al II-lea al României, care a participat efectiv la săvârșirea actului de târnosire.

Anul acesta argeșenii s-au bucurat de prezența președintelui executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone care împreună cu coordonatorul de comunicare al partidului, Lavinia Șandru s-au aflat pentru câteva ore în mijlocul argeșenilor de la Costești. Alături de ei au fost și colegii de la PUSL Argeș, prima organizație vizitată de președintele executiv.

”A fost o mare bucurie să putem ura tuturor locuitorilor orașului Costești, alături de domnul președinte Cristian Popescu Piedone, la  mulți ani în această zi sfântă. Am avut și o discuție la nivelul organizației, am primit recomandările din partea președintelui executiv și încercăm să facem tot posibilul să ne achităm de aceste recomandări pentru că este în binele și în folosul cetățeanului”, a declarat liderul PUSL Costești, Ion Cornel Lazăr.

Încredere a venit și din rândul tinerilor, care sunt convinși că un partid tânăr și cu doctrină social liberală va reuși să impună proiecte pe scena politică. Aceștia și-au exprimat speranța că la Costești va exista un primar la fel de priceput precum Cristian Popescu Piedone, realizările din sectorul 5 fiind bine cunoscute și apreciate de argeșeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La Costești m-am simțit cum trebuie să se simtă orice român, acasă în România, oriunde. Sântul Ilie m-a adus astăzi aici, în mijlocul oamenilor. Iarmaroc, târg, mulțime, pulsul real, nu cel virtual. Cine vrea să muncească, muncește. Oamenii aceștia nu mai pot fi mințiți. Oamenii văd de fiecare dată realul, după ce trece campania”, a declarat liderul PUSL, Cristian Popescu Piedone, adăugând că în ultimii 30 de ani s-a văzut doar lupta pentru ciolan.

Acesta a spus că nu trebuie să promiți, ci trebuie să faci, iar acum, mai mult ca niciodată este nevoie de un T zero.

”Nu știu cât putem implementa, dar noi așa mici, pentru că buturuga mică răstoarnă carul mare, o luăm de la zero. Cu oameni în spate și electoratul care nu mai poate fi mințit”, a mai adăugat Cristian Popescu Piedone, precizând că PUSL va face imposibilul posibil și va intra în Parlament, chiar cu un scor rezonabil de șapte la sută.

Într-o statistică realizată la începutul acestui an,  orașul cu cele mai mici lefuri din țară este Costești, din județul Argeș.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close