Antena 3 CNN Politică Q&A. Teodor Meleşcanu, despre atacurile Elenei Udrea: Încearcă să submineze autoritatea serviciilor

Q&A. Teodor Meleşcanu, despre atacurile Elenei Udrea: Încearcă să submineze autoritatea serviciilor

Q&A. Teodor Meleşcanu, despre atacurile Elenei Udrea: Încearcă să submineze autoritatea serviciilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Feb 2015   •   22:08
Discuţiile despre serviciile de informaţii din România au explodat în ultimul timp, şi pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar şi pe fondul unor evenimente importante la graniţele României. 
 
Elena Udrea a anunţat, la nominalizarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru şefia SRI, Eduard Hellvig, că acesta este "ales de Coldea" şi "pus de Voiculescu" în fruntea serviciilor. 
 
Teodor Meleşcanu, invitatul Alessandrei Stoicescu în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Q&A", a comentat acuzaţiile aduse de Elena Udrea.
 
"Acuzaţii poate să facă oricine, mai mult sau mai puţin responsabile sau adevărate. Nu înseamnă altceva decât un război şi o încercare de a submina autoritatea serviciilor de informaţii. Probabil pentru că există vreo nemulţumire faţă de aceasta. Cei care fac aceste lucruri, prin atacuri de acest tip, aduc atingere serviciilor, într-o perioadă în care e mai important decât oricând să aibă servicii capabile să îşi facă treaba perfect". 
 
Meleşcanu a adăugat că există metode prin care Elena Udrea sau Traian Băsescu pot reclama serviciile, dar că este nevoie şi de dovezi, nu doar de denunţuri.
 
"Ce nu pot să înţeleg, din partea preşedintelui, din partea doamnei Udrea, dacă au ceva de reclamat, există căi legale pentru a face aceste lucruri. Una este depunerea denunţului şi alta este să ai un sâmbure de dovadă că ce ai spus este adevărat. Din punctul meu de vedere, nu au nicio valoare, nu fac nimic decât să lovească instituţii fundamentale ale statului, într-un moment în care nu este nevoie de aşa ceva."
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close