Antena 3 CNN Politică Quintus, despre ”aranjamentele” din PNL la alegeri: Depinde ce candidați are USR

Quintus, despre ”aranjamentele” din PNL la alegeri: Depinde ce candidați are USR

Quintus, despre ”aranjamentele” din PNL la alegeri: Depinde ce candidați are USR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Oct 2016   •   13:39

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a comentat, marţi, ipoteza ca membri ai Uniunii Salvaţi România (USR) să fie puşi pe listele electorale ale PNL în cazul în care acest partid nu ar reuşi să strângă necesarul de semnături pentru a candida la parlamentare, afirmând că acest lucru ar depinde de candidaţii pe care USR i-ar propune. 

"Eu până acum n-am auzit discuţia asta. Când se va discuta, vom alege soluţia cea mai convenabilă ambelor partide. Depinde ce candidaţi au. Noi nu punem pe listă pe oricine, numai pentru că ni se propune, mai ales acum, când e nevoie ca listele să fie completate de oameni nepătaţi", a declarat Quintus la Palatul Parlamentului. 

În ceea ce priveşte noua conducere a PNL, el a opinat că acest "aranjament" ar fi fost sugerat de Vasile Blaga. 

"Faptul că domnul Buda contrasemnează listele, e normal, că aşa e prevăzut în protocolul nostru. În ceea ce priveşte conducerea partidului, cred că avem destui oameni în jurul doamnei Gorghiu ca să putem să rezolvăm problemele astea care urmează şi, mai ales, sunt foarte mulţumit de aşezarea domnului Falcă la conducerea campaniei electorale. E un om plin de experienţă, cu foarte multă vitalitate şi este dorit de organizaţiile noastre judeţene. În fond, forţa partidului nostru în aceste organizaţii rezidă", a adăugat Mircea Ionescu Quintus.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close