Antena 3 CNN Politică Radu Berceanu: Fără jumătate din voturile din Dolj, situaţia era acum cu totul alta pentru preşedinte

Radu Berceanu: Fără jumătate din voturile din Dolj, situaţia era acum cu totul alta pentru preşedinte

Radu Berceanu: Fără jumătate din voturile din Dolj, situaţia era acum cu totul alta pentru preşedinte
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Sep 2011   •   16:20
Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat că, „fără jumătate” din cele 168.000 de voturi pe care preşedintele Traian Băsescu le-a obţinut în judeţ la alegerile din 2009, situaţia acum „era cu totul şi cu totul alta”, conform Mediafax.

Berceanu a adăugat că organizaţia pe care o conduce este „foarte mare şi foarte importantă”.

"Nu am făcut noi judeţele, le-a făcut Ceauşescu. Şi dacă a făcut Doljul mai mare ca Bistriţa, asta este. Şi munca este mai mare. Noi trebuie să avem 118 candidaţi de primari şi alţii trebuie să aibă 40. E altceva. La noi, de la Călăraşi, Dăbuleni, Filiaşi sunt 180 de kilometri şi la alţii de la un capăt al altuia al judeţului sunt 80 de kilometri. E altceva”, a declarat Berceanu.

Preşedintele PDL Dolj a arătat că organizaţa sa a obţinut locul 37 în ceea ce priveşte procentele obţinute la alegerile prezidenţiale din turul al doilea, dar că şi locul 37 este important, pentru că, "fără jumătate din aceste 168.000 de voturi, acum era cu totul şi cu totul altă situaţie”, a conchis Berceanu.
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close