Antena 3 CNN Politică Radu Cristescu, deputat PSD: "Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică"

Radu Cristescu, deputat PSD: "Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică"

Deputatul PSD Radu Cristescu l-a atacat pe Alexandru Muraru, deputat PNL, pe care l-a numit, într-o postare pe Facebook "fenechist" care "dă lecţii de morală publică".

Radu Cristescu, deputat PSD: "Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2023   •   14:05

"Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică

Tulburat probabil de procentele PSD din ultimele sondaje, care sunt cu mult peste cele căpătate de PNL, deputatul Muraru, fratele geamăn al ambasadorului iohanist din SUA, își înfoaie din nou figura semi-lombrosiană și îl somează pe președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să retragă, cu scuze, un citat dintr-un discurs public, ținut recent de liderul social-democrat.

Cu toată înțelegerea pentru tulburarea geamănului Muraru vizavi de procentele PSD, vreau să-i spun speriatului și agitatului liberal doar atât :

Înainte de a cere de la alții scuze și retractări, duetul gemenilor Muraru ar trebui să retracteze integral și să-și ceară scuze pentru articolul penibil și dezgustător scris de fratele Muraru, în chip de odă pentru inculpatul și condamnatul pentru corupție Tudor Chiuariu, ministru liberal al justiției din partea grupului infracțional organizat ,, Relu Fenechiu ,,.

Grup infracțional al cărui șef a fost nașul politic al gemenilor Muraru.

Așa că îi urez geamănului liberal trimis de Iohanis la Washington să dea procurorilor, pentru șmenul cu reședința ambasadorială, răspunsuri mai bune decât a dat nașul Relu Fenechiu pentru șmenurile lui penale.

Oare n-ar fi mai normal ca agitatul liberal Muraru să-i spună public primarului bucureștean susținut de PNL, Nicușor Dan, să-și ceară scuze de la familia femeii omorâte de câinii

maidanezi păstoriți de administrația liberală?

N-ar fi mai normal ca liberalul Muraru să îi îndemne public pe colegii lui de partid, premierul Ciucă și ministrul Popescu, să-și ceară scuze de la familiile minerilor morți recent?

Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru o să semene, în curînd, cu frații Tate", a scris Radu Cristescu în postarea de pe Facebook.

Fenechistul Muraru dă lecții de morală publică Tulburat probabil de procentele PSD din ultimele sondaje, care sunt cu...

Publicată de Radu Cristescu pe Miercuri, 25 ianuarie 2023

×
Subiecte în articol: Radu Cristescu PSD
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close