Antena 3 CNN Politică Radu F. Alexandru, despre demisia din CNA: Să pleci dintr-un partid în dificultate e inacceptabil

Radu F. Alexandru, despre demisia din CNA: Să pleci dintr-un partid în dificultate e inacceptabil

Radu F. Alexandru, despre demisia din CNA: Să pleci dintr-un partid în dificultate e inacceptabil
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Apr 2012   •   14:00

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, joi, referindu-se la demisia sa din CNA, că a pleca dintr-un partid aflat în dificultate reprezintă, în opinia sa, un gest inacceptabil.

"Cred că şi în politica românească e timpul să ajungem să înţelegem că sunt lucruri care se pot face şi lucruri inadmisibile. Din punctul meu de vedere, să pleci de lângă colegii cu care până acum te-ai declarat solidar, să pleci dintr-un partid aflat în dificultate pentru că, dincolo de erori de necontestat, şi-a făcut datoria faţă de ţară, guvernând într-un moment de maximă dificultate, reprezintă gesturi inacceptabile", precizează Radu F. Alexandru, într-un comunicat remis Mediafax.

Senatorul PDL precizează că l-a informat pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu, care l-a desemnat pentru CNA, de decizia pe care a luat-o.
   
Dacă Radu F. Alexandru ar fi optat pentru îndeplinirea mandatului de membru CNA şi, implicit, pentru demisia din Parlament, numărul de voturi necesare pentru adoptarea moţiunii de cenzură a opoziţiei, care va fi dezbătută vineri, scădea de la 231 la 230.
   
Radu F. Alexandru şi-a depus joi demisia din funcţia de membru al CNA, el urmând să îşi desfăşoare în continuare activitatea de senator, a anunţat preşedintele CNA, Răsvan Popescu, în şedinţa de joi a Consiliului.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close