Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre: Am declarat că mă gândesc să demisionez dacă sistemul nu se schimbă, nu că demisionez

Radu Mazăre: Am declarat că mă gândesc să demisionez dacă sistemul nu se schimbă, nu că demisionez

Radu Mazăre: Am declarat că mă gândesc să demisionez dacă sistemul nu se schimbă, nu că demisionez
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Noi 2014   •   13:08
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a explicat, marţi, că declaraţia sa referitoare la retragerea din funcţiile pe care le deţine a fost prost interpretată. 
 
"Să nu ne grăbim, este o chestiune personală a mea, la care mă gândesc. Dvs. aţi înţeles greşit. Uitaţi-vă pe înregistrări. Am fost foarte exact. Am spus că dacă lucrurile şi sistemul vor merge la fel în continuare şi voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, mă gândesc să mă retrag. Am fost exact."
 
Întrebat dacă preşedintele PSD, Victor Ponta, ar trebui să demisioneze din funcţia de la partid, Mazăre a explicat că încă nu a vorbit despre acest subiect şi încă nu are o poziţie clară. 
 
"Nu ştiu să vă răspund acum la chestiunea asta, sunt în discuţii şi cu colegii şi cu prietenii, în momentul în care iau o decizie mă consult cu ei."
 
Primarul Constanţei a adăugat că nu are ce să îşi reproşeze, din punct de vedere al rezultatului după alegeri, adăugând că din 2005 încoace, în Constanţa oamenii au votat alt candidat decât cel al PSD-ului.
 
"Am început să mă obişnuiesc. În 2005 a câştigat Băsescu, în 2009 la fel, în 2014 a câştigat Iohannis. Am început să mă obişnuiesc cu chestia asta. Oamenii nu asociază administraţia locală cu votul la prezidenţiale. Eu mi-am dat silinţa. Sunt foarte mulţi votanţi care mă votează pe mine şi îl votau pe Băsescu. Şi care acum l-au votat pe Iohannis."
 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare demisie PSD primar
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close