Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre, amintiri cumplite din închisoare: Am sunat-o pe mama, a rămas fără glas

Radu Mazăre, amintiri cumplite din închisoare: Am sunat-o pe mama, a rămas fără glas

Radu Mazăre, amintiri cumplite din închisoare: Am sunat-o pe mama, a rămas fără glas
Sursa foto: sursa: facebook
26 Iun 2015   •   21:52

Fostul primar al Constanței a vorbit despre condițiile din închisoare, dar și despre prietenii care l-au ajutat, scrie replicaonline.ro.

„Am sunat-o pe mama. A rămas fără glas. S-a gândit c-o sun din arest”. „Cel mai des am vorbit cu mama, cu fraţii, cu fetele, cu păluga...şi cu celelalte...vreau să le mulţumesc celor din familia mea, că sunt extraordinari, prietenilor. Vreau să vă spun că am primit şi o scrisoare săptămâna trecută care m-a emoţionat foarte tare, de la bătrânii de la Fair Play, le-am trimis răspuns şi am aflat că scrisoarea mea o ţin în ramă“,

„Şi azi dimineaţă auzeam zăvoare, uşi trântite... nu e normal. În momentul în care stai acolo, timpul trece extraordinar de greu. La ora 9 deschide vizeta şi spune cutărescu la DNA, nu ştii în ce dosar eşti chemat, dacă avocaţii au fost anunţaţi, eşti chemat la instanţă fără să ştii. Lipsa de informaţii e terorizantă. Te ia din pat şi urlă ca-n 5 minute să fii gata. Nu este omeneşte. Gardienii au fost impecabili, respectuoşi. Am lăsat acolo suflete chinuite, oameni chinuiţi, poliţişti arestaţi că au luat mită 200 de lei, alţii cu evaziune care era, nu era confirmată“, a mai completat fostul politician.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare inchisoare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close