Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre, despre stenogramele din cazul Voicu: Lipsesc referiri la "Flota" şi la Onţanu (VIDEO)

Radu Mazăre, despre stenogramele din cazul Voicu: Lipsesc referiri la "Flota" şi la Onţanu (VIDEO)

Radu Mazăre, despre stenogramele din cazul Voicu: Lipsesc referiri la "Flota" şi la Onţanu (VIDEO)
24 Mar 2010   •   23:11

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri seară, la "Sinteza Zilei", că stenogramele din cazul Voicu sunt prezentate incomplet în presă. Edilul susţine că nu i-a cerut niciodată fratelui său, unul dintre numele care apar în interceptări, să facă vreo intervenţie.

Printre fragmentele care lipsesc din stenograme, susţine Radu Mazăre, se numără şi câteva referiri la dosarul Flota.

"Din stenograme, atenţie, sunt câteva capitole extrase. (...) În mod intenţionat au fost extrase câteva fragmente şi spuse - mă refer numai la discuţia dintre Voicu şi fratele meu. Spre exemplu, la un moment dat, frate-miu îi spune Nu este normal ca frate-miu, de 5 ani de zile, să ţipe ca nebunul că n-a avut parte de o expertiză în dosar şi Băsescu să fi avut trei expertize în cazul Flota", a declarat Radu Mazăre.

RADU MAZĂRE DESPRE STENOGRAMELE DIN CAZUL VOICU


Într-un alt fragment, care, potrivit lui Radu Mazăre, ar fi fost de asemenea înlăturat din variantele apărute în presă, se face referire la primarul Neculai Onţanu. Mai precis, edilul din Constanţa susţine că Onţanu ar fi fost şantajat cu un dosar pentru a trece în tabăra portocalie.

RADU MAZĂRE DESPRE NECULAI ONŢANU




Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close