Antena 3 Politică Radu Mazăre la DNA: "PSD este un partid timorat şi complexat. El şi liderii lui". La ieşire a anunţat pentru ce este urmărit penal

Radu Mazăre la DNA: "PSD este un partid timorat şi complexat. El şi liderii lui". La ieşire a anunţat pentru ce este urmărit penal

20 Mar 2015   •   13:50

 Radu Mazăre a declarat că iese cu totul din viaţa politică pentru că trăieşte un cosmar. Şi-a depus demisia din partid şi spune că în curând va renunţa şi la administraţie. S-a săturat să fie chemat din două zile la DNA şi să umble cu geanta după el.

"Nu ştiu câţi oameni în românia pot trăi cu gentuţa după ei, chemaţi la DNA din două în două zile. Băgat la beci, scos de la beci, anchetaţi hăituţi şi aşa mai departe", a declarat Radu Mazăre.

Şi-a făcut chiar cruce şi a spus că vrea să îşi trăiască viaţa. Nu se va mai ocupa de viaţa publică. A spus că nu îi mai trebuie nici care nici defilări. Va face plajă.

La ieşirea din sediul DNA Constanţa, Radu Mazăre a enumerat acuzaţiile care i se aduc: S-a pus în mişcare urmărirea penală pentru terenul de la Castel vândut în 2004, pentru terenul de la Casino din 2007, pentru că nu am dat afară funcţionarii publici în 2008 şi pentru că nu am executat o hotărâre judecătorească unde noi spunem că nu putea fi executată. Sunt patru bucăţi de abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare DNA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close