Antena 3 Politică Radu Mazăre: Mă gândesc dacă demisionez de la primărie, mai ales după ce l-am văzut pe Băsescu că începe să îi spună pe nume sistemului

Radu Mazăre: Mă gândesc dacă demisionez de la primărie, mai ales după ce l-am văzut pe Băsescu că începe să îi spună pe nume sistemului

01 Apr 2015   •   18:41

Radu Mazăre se mai gândeşte dacă demisionează din funcţia de primar al municipiului Constanţa, după declaraţiile lui Traian Băsescu. Primarul a declarat, la ieşirea de la Înalta Curte, că a savurat declaraţiile fostului preşedinte, care susţinea că se fac abuzuri în justiţie.

Instanţa urmează să stabilească îl lasă în libertate pe Mazăre sau îl arestează preventiv cum a cerut DNA.

"Am văzut declaraţiile lui Băsescu pe care nu pot să spun că nu le-am savurat. Vorbea cum vorbesc eu de 10 ani. Il felicit! Spune că ne bagă pe la beciuri şi aşteaptă să spunem ce vor procurorii. L-am văzut pe onor Băsescu ca a trecut pe partea astălaltă, că începe să îi spună sistemului pe nume", a spus Mazare.

Întrebat dacă se va ţine de cuvânt şi îşi va da demisia din funcţia de primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre a afirmat: "mă mai gândesc, mai ales după ce l-am văzut pe Băsescu că zice de sistem, că începe să îi spună pe nume sistemului".

×
Subiecte în articol: Radu Mazare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close