Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre: Nu sunt o curvă politică. Mă retrag câteva luni (VIDEO)

Radu Mazăre: Nu sunt o curvă politică. Mă retrag câteva luni (VIDEO)

Radu Mazăre: Nu sunt o curvă politică. Mă retrag câteva luni (VIDEO)
Sursa foto: Radu Mazãre
09 Dec 2009   •   14:16

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre se gândeşte să se retragă din politică şi din partid pentru câteva luni, ca să se ocupe numai de primărie. Cunoscut pentru poziţia sa vehement anti-Băsescu, edilul Constanţei a precizat că nu este o "curvă politică" şi că nu a renunţat la ideea plecării în Brazilia dacă Băsescu va obţine al doilea mandat de preşedinte al României.
"Mă retrag, nu mai dau declaraţii politice, îmi văd numai de primărie, vom mai discuta peste câteva luni şi atunci voi mai vedea. Deocamdată nu mă mai interesează politica, mă retrag câteva luni, să facă Traian Băsescu, să-l pună pe Blaga, pe Ridzi, pe Udrea, pe Tiţi. Înţeleg că cel puţin o parte din constănţeni asta au vrut, să-i pună să guverneze cu ei şi vom mai vedea ce va fi", a declarat Mazăre.
Primarul a mai susţinut nu a renunţat la plecarea în Brazilia, dar că va pleca atunci când va dori el, nu altcineva.
"Voi pleca atunci când voi dori eu, nu când va dori altcineva. Geoană se va bucura că în Brazilia a luat 70 la sută", a afirmat Mazăre.
El a explicat că ar putea renunţa la plecare în cazul în care lucrurile ar începe să decurgă "cât de cât normal" în ţară.
"Ca să nu plec ar trebui ca lucurile să decurgă cât de cât normal. Dacă vor decurge ca până acum probabil că decizia asta va fi", a conchis liderul PSD Constanţa.
Mazăre anunţa, la sfârşitul lunii noiembrie, că intenţionează să renunţe la actualul mandat de primar şi să se mute în Brazilia dacă Traian Băsescu va ieşi din nou preşedinte.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Mazare politica retragere
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close