Antena 3 CNN Politică Radu Mazăre s-a ales cu plângere penală pentru votul cu fetele în bikini

Radu Mazăre s-a ales cu plângere penală pentru votul cu fetele în bikini

Radu Mazăre s-a ales cu plângere penală pentru votul cu fetele în bikini
Sursa foto: Foto: Mediafax
de L.D.    |    29 Iul 2012   •   21:16

Preşedintele Organizaţiei Judeţeane Constanţa a PDL, Gigi Chiru, a înaintat o plângere penală la Inspectoratului Judeţean de Poliţie împotriva primarului Radu Mazăre, acuzându-l că le-a obligat pe fotomodelele de la Fashion TV, cu care s-a afişat duminică la o secţie de votare din Mamaia, să-şi exercite dreptul electoral, scrie Agerpres.
   
'În cursul zilei de 29 iulie, la ora 12.00, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a prezentat însoţit de aproximativ 25 de foto-modele ale unei agenţii de profil, la Secţia de votare nr. 204, organizată în zona Cazino din staţiunea Mamaia. Cu această ocazie, Radu Mazăre a făcut o serie de declaraţii de presă, din al căror conţinut rezulta faptul că participarea la vot a persoanelor anterior menţionate se realizează exclusiv urmare iniţiativei acestuia, sub forma impunerii prezenţei la vot, rezultând astfel lipsa liberului exerciţiu al dreptului la vot. Apreciem că, din analiza conţinutului declaraţiilor lui Radu Ştefan Mazăre, rezultă faptul că, participarea persoanelor mai sus menţionate la vot s-a realizat în contextul presiunii exercitate de către primar, care, în scopul determinării exercitării dreptului la vot al acestor persoane, a înţeles între altele să reţină cărţile de identitate ale acestora. Faţă de aspectele anterior expuse, solicităm efectuarea de cer   cetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a făptuitorului, Radu Ştefan Mazăre, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi sancţionare de disp. art. 52 alin. 1 din legea nr. 3/2000', se arată în plângerea depusă de Chiru, cu antetul PDL Constanţa.
   
Liderul democrat-liberal constănţean face trimitere, în reclamaţia sa la declaraţiile oferite presei, prezentă în piaţeta Cazinoului din Mamaia, de către Mazăre, cu ocazia insolitului eveniment, când acesta ar fi declarat că fetele au venit la vot prin grija sa, spunând, printre altele, că buletinele foto-modelelor se află la el şi că după vot le dă liber la plajă.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare plangere penala

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close