Antena 3 CNN Politică Radu Moldovan: Ştiam că şedinţa este la ora 13:00 De ce s-a dus Geoană după 14:00, nu înţeleg

Radu Moldovan: Ştiam că şedinţa este la ora 13:00 De ce s-a dus Geoană după 14:00, nu înţeleg

Radu Moldovan: Ştiam că şedinţa este la ora 13:00 De ce s-a dus Geoană după 14:00, nu înţeleg
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Noi 2011   •   17:32
Deputatul Radu Moldovan, purtător de cuvânt al PSD, a declarat, pentru Mediafax, că decizia în privinţa lui Mircea Geoană era previzibilă, însă, din punct de vedere colegial, consideră că acesta trebuia să fie prezent la şedinţă.

"Era previzibil faptul că se va propune excluderea lui Mircea Geoană din PSD, din moment ce nu este la prima abatere. Din acest consiliu fac parte jurişti şi nu le pun la îndoială decizia. Vor urma dezbateri în Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv Naţional. Nu-mi face plăcere că Mircea Geoană nu va mai face parte din PSD, dar e important ca partidul să aibă linişte şi să se concentreze pe ceea ce va face în continuare”, a declarat Moldovan.

În ceea ce priveşte audierea lui Mircea Geoană, Moldovan a spus că, din punct de vedere colegial, nu i se pare normal acest lucru.

"Eu ştiu că şedinţa era programată pentru ora 13:00 De ce s-a dus Mircea Geoană după 14:00, nu înţeleg. Nu ştiu dacă a fost invitat la ora respectivă sau nu. Din punct de vedere colegial cred că trebuia să fie prezent şi să spună ce are de spus”, a arătat Moldovan.

Mircea Geoană nu a fost prezent la şedinţa în care s-a decis propunerea sa de excludere
.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close