Antena 3 CNN Politică PSD: Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni

PSD: Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni

Senatorul PSD Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, spune că banii din proiectul de buget prezentat de Guvern ajung doar pentru 9 luni, iar social-democrații vor depune amendamente, nu pentru a bloca bugetul, ci pentru a arăta "că se poate", în aceleași constrângeri date de deficitul estimat.

PSD: Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2021   •   14:26

"Concluzia este una dramatică. Banii din acest buget ajung doar pentru 9 luni. Veniturile sunt subestimate cu minim 4% din PIB. 

Radu Oprea: Banii din ajung doar pentru 9 luni

Drama este că Guvernului nici nu-i pasă să aducă vreun ban în plus la venituri. Dacă vă uitați cu atenție veți vedea că în 2022 și 2023 veniturile ca pondere în PIB scad. Și atunci este normal că dacă nu îți propui să aduci venituri, orice cheltuială să ți se pară un pericol. 

Diferența este de viziune, diferența este de felul în care am arătat că lucrurile pot fi făcute și altfel și vom veni cu amendamente la bugetul de stat", a spus, duminică, Radu Oprea.

Senatorul Radu Oprea a spus că PSD nu are o strategie de a bloca bugetul, ci doar va depune amendamente.

Oprea: Nu avem o strategie de a bloca bugetul de stat

"Nu avem o strategie de a bloca bugetul de stat. Ideea e de a arăta că lucrurile pot fi făcute și altfel, că se poate. De la actualul Guvern am aflat doar atât: că nu se poate. 

Și prin amendamentele pe care le vom depune, așa cum am arătat în bugetul alternativ, prezentat de PSD, vom veni cu soluții în aceleași condiții și în aceleași constrângeri date de deficitul bugetar estimat", a mai spus Oprea.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Radu Oprea buget
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close