Antena 3 CNN Politică Radu Stroe: Nu există un om sau o funcţie guvernamentală pentru care să rupi un vechicul de 70%

Radu Stroe: Nu există un om sau o funcţie guvernamentală pentru care să rupi un vechicul de 70%

Radu Stroe: Nu există un om sau o funcţie guvernamentală pentru care să rupi un vechicul de 70%
de M.T.    |    08 Apr 2014   •   18:50

Nu există un om sau o funcţie guvernamentală pentru care să rupi un vechicul de 70%, a declarat fostul ministru de Interne Radu Stroe, după ce conducerea PNL a votat excluderea sa din partid.

„Am înţeles de la colegii mei că ieşirea mea de la Antena 3 a fost extrem de acuzatoare, ca să zic aşa, la adresa domnului preşedinte Antonescu sau la adresa partidului. Am explicat că regret că s-a înţeles acest lucru. Eu am spus doar că presimt că scorul partidului la europarlamentare nu va fi cel scontat şi că, din păcate, domnul Antonescu, părăsind USL şi plecând de la guvernare, nu va mai avea suficiente şanse pentru a câştiga preşedinţia României”, a spus Stroe.

„Nu există un om sau o funcţie guvernamentală pentru care să rupi un vechicul de 70%”, a mai precizat fostul vicepreşedinte al PNL.

Prezent în studioul emisiunii "100 de minute", senatorul PNL Ioan Ghişe a comentat declaraţiile făcute de Radu Stroe.

„Lucrurile stau foarte diferită faţă de cum s-au prezentat. Statutul partidului, la articolul 20, prevede că membrii de partid nu au voie să critice public deciziile luate prin vot de către organismele de conducere. Problema cu domnul Stroe a fost că a venit să critice partidul la televizor. Aia o faci în interior, în partid”, a spus Ghişe, la Antena 3.

„Domnul Stroe este un om absolut raţional şi clar în ceea ce face. Domnia sa nu a făcut în mod întâmplător acele declaraţii. Le-a făcut, părerea mea, pentru că a vrut să fie exclus din partid”, a mai afirmat senatorul liberal.

×
Subiecte în articol: Radu Stroe Ioan Ghise 100 de minute
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close