Antena 3 CNN Politică Radu Tudor a verificat personal autostrada Soarelui, după ce ministrul Transporturilor a anunțat că nu mai sunt şantiere: "Minciuna CNAIR și Ministerul Transporturilor"

Radu Tudor a verificat personal autostrada Soarelui, după ce ministrul Transporturilor a anunțat că nu mai sunt şantiere: "Minciuna CNAIR și Ministerul Transporturilor"

Jurnalistul Radu Tudor a mers, joi, să verifice cum se circulă pe autostrada Soarelui, după ce ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că pe A2 nu mai sunt şantiere.

Radu Tudor a verificat personal autostrada Soarelui, după ce ministrul Transporturilor a anunțat că nu mai sunt şantiere: "Minciuna CNAIR și Ministerul Transporturilor"
Sursa foto: Facebook/ Radu Tudor
de Mia Lungu    |    27 Mai 2021   •   16:25

"De astăzi, și toată vara, vom circula pe autostrada A2 de la București la Constanța fără șantiere. Așa cum am stabilit cu compania de drumuri, toate devierile de trafic de pe A2 au fost încheiate înainte de sezonul estival.", a declarat Cătălin Drulă.

"La podul de la Cernavodă, lucrările ample de reabilitare au început în martie. Constructorul s-a mobilizat corespunzător și a respectat termenul de redare în trafic așa cum am convenit. Lucrările pe partea carosabilă vor fi reluate în toamnă."

Radu Tudor: Minciuna CNAIR & Ministerul Transporturilor. E blocat sensul pe 2 portiuni ale autostrazii A2: km 32 Bucuresti - Constanta si pe Podul de la Cernavoda

"Am văzut anunțul CNAIR și Ministerului transpoturilor și am zis să verific dacă este adevărat. Au mințit de două ori. La km 32 se turna asfalt și se circulă pe un singur sens, era deja foarte aglomerat. Iar pe Podul de la Cernavodă se lucrează și nu se circulă decât pe un singur sens, și acolo e foarte aglomerat.

Eu nu înțeleg de ce oamenii aceștia preferă să mintă, atunci când pot fi surprinși și pot vedea atâția oameni că nu s-au eliminat toate șantierele. Și am verificat la doar două ore după ce au anunțat că sunt terminate lucrări pe autostradă.

Dacă începe acum sezonul și dacă foarte mulți români își vor petrece concediul în România, pe litoral, o să fie un coșmar, cel puțîn in weekend-uri.", a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Antena 3 a contactat CNAIR iar reprezentanții companiei susțin că au timp până la finalul zilei să finalizeze lucrările.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close