Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Antonescu a avut un aranjament ascuns cu Traian Băsescu

Radu Tudor: Antonescu a avut un aranjament ascuns cu Traian Băsescu

Radu Tudor: Antonescu a avut un aranjament ascuns cu Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Mai 2014   •   12:46
Analistul politic Radu Tudor a spus, marţi, că Antonescu a avut un aranjament ascuns atât cu Traian Băsescu, cât şi cu PPE, după ce surse liberale au dezvăluit că PNL a semnat aderarea la grupul Popularilor Europeni încă de vineri, înainte de alegerile europarlamentare.
 
Totodată, jurnalistul a calificat această acţiune a PNL drept una din cele mai mari ţepe date românilor.
 
"Este, din păcate, una din cele mai mari ţepe pe care Crin Antonescu şi PNL le trage electoratului din România, şi anume să aibă o înţelege cu adversarul înainte de alegeri. (...) E o chestiune respingătoare, lipsită de orice fel de caracter", a comentat Radu Tudor, marţi, la Antena 3.
 
Analistul este de părere că aceste acţiuni din vremea ale liberalilor duc partidul spre o direcţie greşită.
 
"După toate aceste decizii ale lui Crin Antonescu, pe mine mă stupefiază că PNL le acceptă cu capul plecat şi nimeni nu se ridică să spună că mergem spre zid cu cea mai mare viteză", a adăugat Tudor.

Luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va propune ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE din Parlamentul European, în şedinţa de ieri a conducerii partidului.

Liderul liberal a mai spus că opţiunea PNL este foarte clară, pentru dreapta, pentru un preşedinte al Comisiei Europpene din partea PPE, adăugând că există şi o compatibilitate doctrinară, de orietare politică strategică între PPE şi PNL, un partid de dreapta. PNL era membru ALDE.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PPE PNL radu tudor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close