Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Antonescu vrea să fie dat afară de la guvernare, îl duce pe premier într-o stare de disperare

Radu Tudor: Antonescu vrea să fie dat afară de la guvernare, îl duce pe premier într-o stare de disperare

Radu Tudor: Antonescu vrea să fie dat afară de la guvernare, îl duce pe premier într-o stare de disperare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Feb 2014   •   13:09

Analistul politic Radu Tudor este de părere că preşedintele PNL, Crin Antonescu, vrea să fie dat afară de la guvernare de premierul Victor Ponta, însă nu spune acest lucru, ci doreşte să-l ducă pe şeful Executivului într-o stare de disperare.

 
"Eu cred că asta îşi doreşte (Crin Antonescu - n.r.), ca partidul său să fie dat afară de la guvernare, pentru pretenţiile absurde pe care le emite zi de zi.
 
El vrea să fie dat afară de Victor Ponta, prin aceste pretenţii exagerate pe care le ridică, urmărind prin aceasta să-l scoată din minţi pe prietenul şi fostul său aliat Victor Ponta. Cred că Antonescu joacă la cacealma", a spus Radut Tudor, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Analistul politic spune că, în prezent, asistăm la ruperea USL, acţiune pentru care Antonescu va avea toată responsabilitatea, având în vedere pretenţiile lui referitoare la numirea lui Klaus Iohannis ca vicepremier şi ministru de Interne.
 
"Nu ştiu cine va ceda primul, cert e că asistăm la destrămarea USL, în cel mai urât mod cu putinţă. Antonescu vrea să-l aducă pe prim-ministru într-o stare de disperare. 
 
Dacă pentru Iohannis se ajunge la ruperea USL, mi se pare că jocul devine iraţional, Crin va avea responsabilitatea totală pentru consecinţa acestui gest. Ei merg, din punctul meu de vedere, prea departe", a conchis Radu Tudor.

USD a anunţat, miercuri, că nu se rupe, aşa cum a cerut, marţi, copreşedintele USL, Crin Antonescu.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close