Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Autodenunțul lui Traian Băsescu, un semnal că vrea să îi tragă pe toți după el

Radu Tudor: Autodenunțul lui Traian Băsescu, un semnal că vrea să îi tragă pe toți după el

Radu Tudor: Autodenunțul lui Traian Băsescu, un semnal că vrea să îi tragă pe toți după el
20 Iun 2016   •   19:48

Traian Băsescu lansează un nou atac, pe Facebook, de data aceasta la toți cei care au vorbit despre cazul fratelui său și despre scandalul Bercea Mondial.

"Autodenunţ"!

De la diverşi mincinoşi, prin intermediul televiziunilor Antena 3 şi România TV, aflu că parte din banii daţi de familia Bercea au ajuns la mine. Să presupunem că sunt unii care ar putea crede asemenea aberaţii, dar în acest caz încep eu să am o problemă şi nu înţeleg: la cine am făcut traficul de influenţă şi cu cine am împărţit banii pentru a-l “ajuta” pe Bercea Mondial să primească zece ani de închisoare?

Poate la George Maior şi/sau Florian Coldea, pentru că ei controlau “câmpul tactic” din justiţie prin generalul Dumbravă?

Poate la Laura Codruţa Koveşi, pentru că şi despre ea a strigat Bercea Mondial din dubă că ar fi mituit-o, poate chiar prin mine?

Poate la Livia Stanciu, pentru că şi numele ei a fost pomenit de Bercea Mondial din dubă? Cred că aici „ne apropiem de adevăr”, pentru că la ICCJ Bercea Mondial a fost condamnat la 10 ani de închisoare .

Subiectul a fost dezbătut în ediția de luni seară a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu.

Radu Tudor a opinat că Traian Băsescu încearcă, prin acest text, să șantajeze persoanele menționate, care ocupă funcții importante în stat.

“Practic, le spune că dacă e băgat la închisoare, îi va trage și pe ei după el. Toată lumea se întreabă în această țară de ce are Băsescu are imunitate. De ce are și din 21 decembrie 2014 până astăzi. E, genul acesta de mesaje se repetă în ultimul timp și devin din ce în ce mai flagrante. 'Maior, Coldea, Kovesi, Stanciu, intrați în pușcărie după mine dacă mă băgați la pușcărie!'”, a opinat Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close