Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Cifrele marelui joc politic al momentului

Radu Tudor: Cifrele marelui joc politic al momentului

Radu Tudor: Cifrele marelui joc politic al momentului
29 Mai 2018   •   20:49

Fostul președinte Traian Băsescu rămâne într-o situație absolut incredibilă.

Doi senatori PMP trec la PSD, iar pe cale de consecință grupul PSD de la Senat va fi desființat din cauză că nu mai are suficienți membri. Senatorii Ion Ganea și Talpoș Ioan Iustin vor trece de la PMP la PSD. De altfel, trecerea lui Talpoș a fost anunțată de liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Și fostul lider UNPR Valeriu Steriu anunță că pleacă din PMP și revine în PSD, partid pe care l-a părăsit în anul 2009 pentru UNPR.

În afara de promisiunea unor noi mandate pentru Steriu sau altor funcții de conducere în deconcentrate după 2020 - cazul actualului deputat Talpoș - social-democrații încearcă acum să treacă de parlament un proiect de lege care să le pună pe tavă și aleșii locali ai fostului UNPR, acum înregimentați în PMP prin fuziunea perfectă, deși contestată prin instanțe în ultimii doi ani.

Radu Tudor a prezentat, marți, la "Punctul de Întâlnire", cifrele marelui joc politic al momentului, mai exact, numărul de parlamentari la Camera Deputaților și la Senat în calculele care se fac pentru răsturnarea Guvernului:

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close