Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Coabitarea USL cu Băsescu a devenit atât de greu de suportat. Are de gând Uniunea să-l trateze pe preşedinte ca pe un adversar?

Radu Tudor: Coabitarea USL cu Băsescu a devenit atât de greu de suportat. Are de gând Uniunea să-l trateze pe preşedinte ca pe un adversar?

Radu Tudor: Coabitarea USL cu Băsescu a devenit atât de greu de suportat. Are de gând Uniunea să-l trateze pe preşedinte ca pe un adversar?
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2013   •   21:17

Analistul politic Radu Tudor acuză USL de "mişmaşuri şi aranjamente" cu Traian Băsescu şi întreabă uniunea dacă are de gând să-l tratateze pe preşedinte ca pe un adversar.

 
De asemenea, Tudor spune că a devenit greu de suportat coabitarea dintre Uniunea Social-Liberală şi şeful statului.
 
"Coabitarea USL cu Traian Băsescu a devenit atât de greu de suportat, şi plânsetele USL că Băsescu vorbeşte urât de ei, că le face rău, că îi acuză de tot felul de lucruri, că le face tot felul de plângeri la Bruxelles, toată povestea asta e datorată decât USL-ului şi modului în care îşi tratează adversarul politic. (...) 
 
USL are de gând să-l trateze pe Traian Băsescu ca pe un adversar? Sau face tot felul de mişmaşuri şi aranjamente prin spate şi pe faţă se certă cu el?", a spus Radu Tudor, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte persoana preşedintelui, Radu Tudor a observat că Traian Băsescu se ceartă cu toată lumea, inclusiv cu cei din jurul lui, chiar şi Blaga, însă nu cu Udrea.
 
"Aş fi tentat să spun că Traian Băsescu marchează puncte, dar problema e că punctele sunt împotriva locuitorilor acestei ţări şi continuă politica de conflict instituţional cu toată lumea. Suntem în al nouălea an cu Traian Băsescu, mai avem încă un an cu el, şi de nouă ani omul aceasta se ceartă cu toţi prietenii, adversarii, cu toată lumea din jurul lui. Doar cu Elena Udrea nu se ceartă. A ajuns să se certe şi cu Vasile Blaga, cel care i-a stat alături în toate nefăcutele, în toţi aceşti ani", a adăugat Radu Tudor.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close