Radu Tudor: Dacă sora lui Adrian Năstase ar fi ameninţat cu moartea un ziarist, era război civil

06 Apr 2009   •   22:57
Radu Tudor: Dacă sora lui Adrian Năstase ar fi ameninţat cu moartea un ziarist, era război civil

?După 18 ani de presă vă spun că aşa ceva nu a existat niciodată, de când lucrez eu în presă. Nu a existat niciodată o ameninţare explicită cu moartea la adresa cuiva care dezvăluie un caz posibil de corupţie. Din acest punct de vedere avem o involuţie foarte gravă din punct de vedere democratic?, a declarat Radu Tudor la emisiunea Sinteza Zilei de luni.

Analistul s-a referit la declaraţiile lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, care a spus în direct la Sinteza Zilei că îi face loc de veci lui Mugur Ciuvică: "Aşa cum vede Ciuvică că se fac case acolo eu îi fac lui casă, ori casă ori loc de veci, ce vrea".

Ameninţarea voalată cu moartea a fost făcută de fratele preşedintelui Băsescu în urma dezvăluirilor lui Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, cu privire la o afacere "de tipul Băneasa - Popoviciu". Mircea Băsescu a fost acuzat că derulează o afacere imobiliară la Constanţa, cu terenuri agricole care aparţin statului.

"Vă asigur că, dacă sora lui Adrian Năstase ar fi ameninţat cu moartea un ziarist, în perioada 2001-2004, în România era război civil?, a mai spus Radu Tudor.

Declaraţiile lui Mircea Băsescu de la Sinteza Zilei de miercurea trecută


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/sinteza_zilei
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

Parteneri
x close