Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: De două luni, cred că Iohannis bea energizante sau e cafeaua mai tare

Radu Tudor: De două luni, cred că Iohannis bea energizante sau e cafeaua mai tare

Radu Tudor: De două luni, cred că Iohannis bea energizante sau e cafeaua mai tare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Oct 2016   •   18:53

Analistul politic Radu Tudor a observat că președintele Klaus Iohannis este, în ultima perioadă, ceva mai activ ca până acum, lansând atacuri la politicieni si comunicând mult mai bine cu presa.

”De două luni, cred că (Klaus Iohannis - n.r.) bea energizante sau e mai tare cafeaua ori ceva s-a întâmplat, că se mișcă mult mai bine, e mult mai prezent, comunică mai bine, răspunde jurnaliștilor pe care îi ocolea până acum.

Mie mi se pare că a devenit mai activ și asta e bine pentru viața politică, indiferent dacă suntem sau nu de acord cu opiniile domniile sale. Și o face într-un mod decent, e foarte bine, modelul Iohannis e diferit de modelul Băsescu și asta e important, să fie un om activ în viața politică”, a comentat, marți, Radu Tudor, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Klaus Iohannis, reacție violentă la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu: Ne-am lămurit cu acest individ

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, referindu-se la apelul lui Călin Popescu Tăriceanu către parlamentari să nu se mai pronunţe asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunităţii până la finalul actualei legislaturi, că "acest individ" are un discurs anti-justiţie şi că nu vrea să se scape doar pe el, ci şi "o gaşcă"de câţiva prieteni.

Întrebat, la finalul vizitei de marţi, de la Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, ce părere are despre declaraţiile preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şeful statului a răspuns: "Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Şi spun foarte bine individ pentru că mi-e greu să cred că un întreg partid este împotriva justiţiei. Eu cred că acest individ nu vrea să se scape doar pe el, ci şi o gaşcă de câţiva prieteni. Vom vedea cine va ajunge în Parlament în perioada următoare".

Reacția lui Iohannis vine după ce preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut, duminică, apel la parlamentari să nu se mai pronunţe asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunităţii, până la finalul actualei legislaturi.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close