Antena 3 CNN Politică Radu Tudor, despre noii miniştri: Le dau o perioadă de graţie de trei luni de zile să văd dacă au ceva în cap

Radu Tudor, despre noii miniştri: Le dau o perioadă de graţie de trei luni de zile să văd dacă au ceva în cap

Radu Tudor, despre noii miniştri: Le dau o perioadă de graţie de trei luni de zile să văd dacă au ceva în cap
05 Mar 2014   •   19:15

Radu Tudor a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "La Ordinea Zilei" despre învestiturile în funcţii ale noilor miniştri din Guvernul Ponta III.

Acesta s-a arătat mulţumit de numirea în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului al Gabrielei Szabo. "Mi-aş dori ca imaginea şi amprenta lăsată de Elena Udrea cu tot ce reprezintă ea prin diferitele guvernări, dar şi modul în care absorbea aceasta fonduri, să dispară prin apariţia acestor tineri ".

Nici ceilalţi miniştri, proaspăt învestiţii la funcţii nu vor scăpa de critici în cazul în care vor da greş. Realizatorul exprimându-şi poziţia de cetăţean care va critica aspru performanţele acestora. "Am să le dau o perioadă de graţie, să văd dacă oamenii aceştia pot ceva mai mult decât pare la prima vedere ", a declarat acesta.

"Ca să nu plec cu idei preoconcepute, o să spun că le dau o perioadă de graţie de trei luni de zile, destul de mult, să văd dacă au ceva în cap", a mai spus realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

Un interes deosebit l-a avut pentru ministrul de Finanţe, Ioana Maria Petrescu. "Dincolo de faptul că îi era greu să găsească cuvintele în limba română şi folosea tot felul de expresii de la Harvard, nu am auzit ceva spectaculos şi mi-am dat seama că mecanismele simple şi banale româneşti cu ANAF, cu colectarea de taxe, cu TVA, cu problemele grave pe car ele avem noi cu evaziunea, nu le stăpânea prea bine".

×
Subiecte în articol: radu tudor Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close