Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Dispariţia lui Dorin Cocoş, cea mai gravă chestiune din mandatul lui Traian Băsescu

Radu Tudor: Dispariţia lui Dorin Cocoş, cea mai gravă chestiune din mandatul lui Traian Băsescu

Radu Tudor: Dispariţia lui Dorin Cocoş, cea mai gravă chestiune din mandatul lui Traian Băsescu
de M.T.    |    17 Oct 2014   •   20:45

Dispariţia lui Dorin Cocoş din România reprezintă cea mai gravă chestiune din mandatul lui Traian Băsescu, consideră jurnalistul Radu Tudor, care a făcut această afirmaţie în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

„Dorin Cocoş, cel mai important miliardar din intimitatea lui Traian Băsescu, în momentul în care se declanşează o mare acţiune penală cu infracţiuni foarte, foarte grave, este lăsat să plece din ţară. Este îndrumat, practic, fără să existe asupra lui nicio măsură restrictivă din partea procurorilor”, a spus Radu Tudor.

În opinia realizatorului emisiunii "Punctul de Întâlnire", „procurorul de caz l-a favorizat pe Dorin Cocoş. Dacă procurorul a avut suspiciuni şi indicii că Dorin Cocoş ar fi luat 9 milioane de euro şi nu i-a interzis să părăsească teritoriul României, eu asta o văd ca o favorizare gravă a acestui personaj. Din punctul meu de vedere, DNA-ul este complice pentru plecarea din ţară a celui mai important miliardar băsist”.

Jurnalistul a adăugată că, „într-o ţară civilizată şi normală, aveam parte de un cutremur politic” într-o situaţie asemănătoare-

„Nu pot să nu văd că această diversiune incredibilă cu ofiţerul acoperit a fost lansată de Băsescu în timp ce el îl scotea pe Cocoş din ţară”, a concluzionat Radu Tudor.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close