Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Dumnezeu mai înţelege ce este în mintea lui Traian Băsescu

Radu Tudor: Dumnezeu mai înţelege ce este în mintea lui Traian Băsescu

Radu Tudor: Dumnezeu mai înţelege ce este în mintea lui Traian Băsescu
17 Dec 2014   •   09:46
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat, în direct la Antena 3, atacul preşedintelui Traian Băsescu la adresa a doi miniştri din noul cabinet Ponta 4. 
 
"Rămâne acelaşi personaj lipsit de bun simţ, de cei şapte ani de casă, mandatul său se continuă cu cu ură, cu dezbinare a românilor, are acelaşi tip de comportament de elefv care sare gardul la şcoală şi fuge de la ore şi când vede profesori, intelectuali, îl apucă nervii. Am avut un personaj absolut detestabil, din toate punctele de vedere. Este cel care a dat oribila definiţie cu şcoala românească, care produce tâmpiţi şi cred că această definiţie se aplică doar lui şi familiei sale", a comentat Radu Tudor. 
 
Referitor la atacul preşedintelui, Radu Tudor a explicat că nimeni nu mai poate înţelege ce gândeşte Traian Băsescu.
 
"Dumnezeu mai înţelege ce este în mintea lui Traian Băsescu, mai ales la această oră. Îl vedem la ora 18:00, când este mai agitat, mai roşu la faţă, dar dimineaţă este supărat chiar pe propria persoană. Nu putem să înţelegem motivele de atac la adresa miniştrilor, dar ne putem imagina că este foarte supărat pe propria persoană la această oră", a conchis Radu Tudor. 
 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close