Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: E o tensiune greu de negat şi dezminţit între Dragnea şi Ponta, o lipsă de armonie

Radu Tudor: E o tensiune greu de negat şi dezminţit între Dragnea şi Ponta, o lipsă de armonie

Radu Tudor: E o tensiune greu de negat şi dezminţit între Dragnea şi Ponta, o lipsă de armonie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Aug 2015   •   21:24

Între fostul şef al PSD Victor Ponta şi actualul preşedinte interimar al partidului Liviu Dragnea există o tensiune ce nu poate fi negată, chiar dacă cei doi au căzut de acord pe subiectul remanierii, sunt de părere analiştii politici.

 
"Remanierea e dezminţită şi de Dragnea, şi de Ponta, dar ea reflectă o tensiune greu de negat şi dezminţit între liderul de partid şi liderul de guvern. Există încă o lipsă de armonie între cei doi. Victor Ponta îşi imagina că pleacă de la partid, o lasă pe Rovana Plumb, şi va controla încă guvernul", dar nu a fost aşa, a spus analistul politic Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În ce priveşte relaţia dintre cei doi, Tudor a vorbit şi de reproşuri.
 
"Primul reproş făcut de Dragnea lui Ponta a fost despre părăsirea conducerii PSD fără să le spună despre această intenţie", a comentat Radu Tudor.
 
Un alt detaliu sesizat de jurnalist în relaţia dintre cei doi - fost şi actual şef de partid - este şi plecarea lui Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, din PSD.
 
"Relaţia dintre Victor Ponta şi Liviu Dragnea nu e perfect funcţională. Arată asta şi plecarea lui Ilie Sârbu din PSD", a comentat Radu Tudor.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close