Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Geoană şi Vanghelie s-au situat de la începutul mandatului lui Ponta în plan opus. Şova va fi reprimit în partid

Radu Tudor: Geoană şi Vanghelie s-au situat de la începutul mandatului lui Ponta în plan opus. Şova va fi reprimit în partid

Radu Tudor: Geoană şi Vanghelie s-au situat de la începutul mandatului lui Ponta în plan opus. Şova va fi reprimit în partid
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Noi 2014   •   19:25
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat decizia PSD de a îi exclude pe Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova din PSD. 
 
"Mircea Geoană şi Marian Vanghelie s-au situat de la începutul mandatului lui Victor Ponta în plan opus. Mircea Geoană este la a doua sancţiune, Marian Vanghelie la a treia, cred. Au fost persoane ochite, ţintite, suspendate şi astăzi excluse. Excluderea lui Dan Şova mi se pare o manevră. Bănuiesc că va reveni în PSD. Până va fi reprimit în partid, se va împăca şi cu Liviu Dragnea."
 
Radu Tudor a explicat că Marian Vanghelie a fost un om foarte puternic sub mandatul lui Mircea Geoană, dar că întotdeauna s-a plasat în opoziţie faţă de Victor Ponta.
 
"Geoană a fost, este şi va fi în continuare principalul aliat al lui Vanghelie în preluarea puterii în partid. Mircea Geoană este principalul aliat al lui Marian Vanghelie în lupta împotriva lui Victor Ponta. Este o aripă separată în PSD, care doreşte să scape de Ponta. Vanghelie a fost împărat în mandatul lui Geoană, de când a venit Ponta, mai mult proletar."
 
De asemenea, Radu Tudor a explicat că Partidul Social Democrat renunţă la foarte multe contacte directe la Washington odată cu excluderea lui Mircea Geoană.
 
"Probabil PSD nu mai are nevoie de o interfaţă cu Statele Unite şi dacă îşi asumă acest lucru, o ia pe alt drum. Nu există politician în România care să aibă contactele dânsului la Washington. Mircea Geoană nu a făcut nimic care să motiveze excluderea sa. Mi se pare o decizie de Partid Comunist Român. Citind din cărţi, am văzut că acolo era pe etape. Întâi era vot de blam, vot de blam cu avertisment, în cele din urmă se ajungea la excludere. "
 

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close