Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Gestul lui Teodor Meleşcanu este unul de normalitate, necesar

Radu Tudor: Gestul lui Teodor Meleşcanu este unul de normalitate, necesar

Radu Tudor: Gestul lui Teodor Meleşcanu este unul de normalitate, necesar
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Noi 2014   •   11:01
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat, în direct la Antena 3, demisia ministrului Teodor Meleşcanu şi a explicat că este un gest necesar, în urma incidentelor care au avut loc la sediile unor ambasade în turul I şi turul II. 
 
"Este păcat că un om cu reputaţia şi experienţa lui Teodor Meleşcanu trebuie să îşi asume greşeli care nu îi aparţin. Evident, în turul II au fost făcute eforturi uriaşe pentru ca mai mulţi români să voteze în alegeri prezidenţiale. Din păcate, acestea au fost prost pregătite de fostul ministru, Titus Corlăţean. Nu ştiu în ce măsură acest lucru s-a întâmplat sub un mandat politic asumat de Guvern. Este fără precedent, să avem de-a face cu oameni asupra cărora se trage cu gaze lacrimogene, pentru a pleca din faţa ambasadei. gestul lui Meleşcanu are în vedere exact acest lucru. Este un gest de democraţie europeană, de onoare."
 
Radu Tudor a adăugat că speră ca premierul Victor Ponta să nominalizeze pe cineva cu experienţă diplomatică serioasă, pe cineva care să fie "omul potrivit la locul potrivit".
 
"A plecat şi Titus Corlăţean, pleacă şi Meleşcanu, Victor Ponta are obligaţia să nominalizeze o persoană cu serioasă experienţă diplomatică şi să nu mai implicăm diplomaţia română în astfel de momente. Sper să găsească omul potrivit la locul potrivit şi putem să învăţăm toţi o lecţie a decenţei şi a responsabilităţii din ceea ce s-a întâmplat la votul din diaspora în turul I şi turul II."
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close