Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Gitenstein a contribuit la degradarea masivă a mediului democratic, prin susţinerea lui Băsescu

Radu Tudor: Gitenstein a contribuit la degradarea masivă a mediului democratic, prin susţinerea lui Băsescu

Radu Tudor: Gitenstein a contribuit la degradarea masivă a mediului democratic, prin susţinerea lui Băsescu
04 Feb 2015   •   20:38

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a publicat, pe blogul personal, o scrisoare adresată fostului ambasador al SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein.

Radu Tudor a explicat, în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei" că Gitenstein a dat dovadă, în timpul mandatului său, de partizanat politic în favoarea lui Traian Băsescu, lucru nepermis pentru un oficial de acest rang. 

"De când cu arestările acestea, mă macină problema tratamentului incorect la care România şi Antna 3 au fost supuse de fostul ambasador american la Bucureşti, mark Gitenstein. Nu de către ambasadă, ci de către ambasador direct".

"M-am întâlnit la Bucureşti, am vorbit despre parteneriatul strategic american pe care eu îl susţin necondiţionat, eu fiind un pro-american şi astfel mi-am permis să scriu aceste lucuri. Pentru a-i spune lui  Mark Gitenstein că nu a avut ochi să vadă decât corupţia adversarilor lui Traian Băsescu".

Radu Tudor a explicat că există şi cablograme WikiLeaks în care apare oficialul american, documente care ar putea fi foarte relevante. "Ştiu că această chestiune îi deranjează foarte mult pe cei de la departametul de stat. Mi-am permis să vin cu argumete simple, de aici din România"

"L-a sprijinit pe Traian Băsescu, a făcut jocuri politice şi finaciare, a demonstrat un partizanat incompatibil cu funcţia de şef de misiune diplomatică a Statelor Unite la Bucureşti, iar când au izbugnit scandalurile de corupţie din jurul lui Traian Băsescu, a tăcut mâlc, la fel şi când au existat măsuri de represiune a Antena 3", a declarat Radu Tudor.


















 


×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close