Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: În următoarele 45 de zile putem asista la un război politic foarte sângeros

Radu Tudor: În următoarele 45 de zile putem asista la un război politic foarte sângeros

Radu Tudor: În următoarele 45 de zile putem asista la un război politic foarte sângeros
de M.T.    |    24 Feb 2014   •   19:42

În cazul în care Partidul Naţional Liberal va decide să părăsească guvernul, în perioada următoare putem asista la un război politic foarte sângeros, consideră jurnalistul Radu Tudor.

„Retragerea miniştrilor din Guvern este primul pas spre ruperea USL. Nu ştiu dacă înseamnă ieşirea cu totul de la guvernare sau demisia din Parlament, dar e clar că, mâine, Partidul Naţional Liberal va avea un succes, anunţând ieşirea miniştrilor liberali din guvernul Ponta. Asta este, practic, prima fază concretă a ruperii USL”, a spus Radu Tudor, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", la Antena 3.

„Rămâne premierul cu angajamentul că, timp de 45 de zile, va numi interimari pe funcţiile lăsate libere de cei de la PNL, urmând ca, în alea 45 de zile, bunul Dumnezeusă le dea mintea cea de pe urmă să nu se rupă definitiv. Deşi cred că speranţa asta a lui Victor Ponta e deşartă. PNL a decis clar să rupă pisica”, a adăugat jurnalistul.

„România a demonstrat că este ţara tuturor posibilităţilor. Cred că, în aceste 45 de zile, se pot întâmpla lucruri pe care nu ni le-am imaginat niciodată. Anul trecut, nu credea absolut nimeni că USL se va rupe, că miniştrii liberali vor pleca, se vor certa atât de tare Ponta şi Antonescu. Nimic din toate astea nu a putut fi anticipat”, a mai precizat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

„Eu cred că în următoarele 45 de zile puteam să asistăm chiar la un război politic foarte sângeros între cele două tabere”, a concluzionat Radu Tudor.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close