Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Începe războiul politic. Cu subiecte concrete, fără caracteristicile măcelului băsist

Radu Tudor: Începe războiul politic. Cu subiecte concrete, fără caracteristicile măcelului băsist

Radu Tudor: Începe războiul politic. Cu subiecte concrete, fără caracteristicile măcelului băsist
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   13:34
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, de vineri, şi a explicat că preşedintele s-a supărat, cel mai probabil din cauza sondajelor de opinie. 
 
"Probabil s-a supărat din cauza rezultatelor din sondajele de opinie. Cred că trecem la o etapă nouă în relaţia Iohannis - Ponta. Câţiva lideri ai PNL s-au declarat nemulţumiţi în legătură cu atitudinea prea generoasă a preşedintelui Iohannsi faţă de primul-ministru Victor Ponta. Mi s-a părut supărat domnul Iohannis, cred că această nouă etapă a relaţiei Iohannis - Ponta o să ne dea nouă destule satisfacţii, presa va avea subiecte."
 
Radu Tudor a explicat că preşedintele îşi apără mandatul de coordonator al politicii externe.
 
"Preşedintele îşi apără mandatul constituţional şi fişa postului, unde se spune foarte clar că preşedintele este conducătorul politicii externe şi politicii de apărare. Dacă i-a reproşat lui Victor Ponta că nu a informat Administraţia Prezidenţială înainte de turneul în ţările arabe, cred că este un lucru de dezbătut."
 
De asemenea, declaraţiile preşedintelui legate de cardul de sănătate pot fi dezbătute şi acestea.
 
"Cât despre cardul de sănătate, ar fi curios de aflat dacă domnul Iohannis are ceva de reproşat unui lider extrem de controversat al PNL - domnul Lucian Duţă, fost şef al CNAS - cel din cauza căruia acest proiect cu cardul de sănătate nu a fost implementat ani de zile. Atacul pe care Iohannis îl dă are în vedere, cu siguranţă, şi încercarea unei polarizări şi a unei agende speciale pentru moţiunea de cenzură pe care PNL o pregăteşte împotriva Guvernului
 
În cele din urmă, Radu Tudor a explicat că începe războiul politic.
 
"Aşadar începe războiul politic, în termeni civilizaţi, cu subiecte concrete, fără să aibă caracteristicile măcelului băsist dinainte de decembrie 2014."
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close