Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Kovesi încearcă să construiască o imagine de adversar al lui Băsescu

Radu Tudor: Kovesi încearcă să construiască o imagine de adversar al lui Băsescu

Radu Tudor: Kovesi încearcă să construiască o imagine de adversar al lui Băsescu
de S.T.    |    18 Mai 2015   •   19:40
Laura Codruţa Kovesi încearcă să construiască o imagine de adversar al lui Traian Băsescu, susţine jurnalistul Radu Tudor, după ce procurorul-şef al DNA a declarat că nu a discutat cu preşedinţii despre dosare.

"Nu cred că Laura Codruţa Kovesi nu a vorbit cu Băsescu despre dosare. Nu cred că un procuror general poate să facă să dispară 90 de CD-uri  cu interceptări despre Elena Udrea fără ca aceştia 2 să fi discutat. Mă refer la Kovesi şi la Băsescu şi la explozivul caz ALRO, cel mai grav caz de corupţie", a spus Radu Tudor, luni, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

"Cred că acest caz exploziv de securitate naţională şi de trafic de influenţă şi de mită la nivel înalt nu putea fi omorât din faşă decât prin colaborarea acestor persoane: preşedintele României şi procurorul general", a mai spus el.

Potrivit jurnalistului, "Laura Codruţa Kovesi încearcă acum să contruiască o imagine de adversar al lui Traian Băsescu".

"Înţeleg că s-au certat în ultimele 2 luni, dar în ultimii 10 ani au fost ca fraţii şi n-am cum să iau în calcul ce spune doamna Kovesi. Nu pot să o cred nicio secundă în afirmaţia asta", a opinat jurnalistul.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, spune că nu a discutat niciodată despre dosare penale nici cu fostul preşedinte, nici cu actualul şi nici cu premierul Victor Ponta.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close