Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Mă tem că Traian Băsescu ar putea să sufere de paranoia

Radu Tudor: Mă tem că Traian Băsescu ar putea să sufere de paranoia

Radu Tudor: Mă tem că Traian Băsescu ar putea să sufere de paranoia
de M.T.    |    06 Mai 2014   •   20:31

În cadrul emisiunii "La ordinea zilei", Radu Tudor a comentat declaraţiile făcute marţi de preşedintele Traian Băsescu, în timpul unei întâlniri cu presa la Palatul Cotroceni.

„Temerea mea este legată de sănătatea psihică a celui care ocupă funcţia de preşedinte al României şi mă tem că Traian Băsescu ar putea să sufere de paranoia. Cred că sindromul acesta foarte periculos, de care a suferit şi Nicolae Ceauşescu, se apropie cu paşi repezi de el, pe măsură ce e conştient că, în următoarele şapte luni, va pierde puterea, va trebui să plece de la Palatul Cotroceni”, a spus realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

Preşedintele „este secătuit, înecat de furie, în perspectiva ideii că, pe 21 decembrie, o să vină nişte domni, îmbrăcaţi unii militar, alţii civil, şi o să-i ceară să elibereze stabilimentul”, este de părere jurnalistul.

De asemenea, Radu Tudor consideră că „Traian Băsescu e mai mult decât membru al unui partid politic. El este şeful secţiei de agitaţie şi propagandă a Partidului Mişcarea Populară, cu sediul la Palatul Cotroceni”.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close