Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Oamenii din jurul lui Ponta lucrează intens la ruperea USL-ului şi să nu ajungă Antonescu preşedinte

Radu Tudor: Oamenii din jurul lui Ponta lucrează intens la ruperea USL-ului şi să nu ajungă Antonescu preşedinte

Radu Tudor: Oamenii din jurul lui Ponta lucrează intens la ruperea USL-ului şi să nu ajungă Antonescu preşedinte
de S.T.    |    03 Apr 2013   •   21:06


Numirea Laurei Codruţa Kovesi la
şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie
a agitat apele pe scena politică.  Miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", Radu Tudor a vorbit despre noua securitate din jurul lui Victor Ponta.

"Gaşca de securişti din jurul lui Victor Ponta este montată împotriva lui Crin Antonescu şi face orice să-l împiedice să ajungă preşedinte al României, pentru că nu este un om al sistemului, nu este un om controlabil şi sunt disperaţi", este de părere realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire".

Jurnalistul Radu Tudor susţine că noua securitate din jurul lui Victor Ponta "controlează deciziile politice, afacerile, inventează stenograme şi lansează diversiuni pe piaţă ca să-şi îndeplinească obiectivul".

Care este obiectivul găştii securiste? Potrivit realizatorului TV, în jurul premierul Victor Ponta sunt mulţi oameni ai lui Traian Băsescu.

"Sunt oameni în jurul lui Victor Ponta care sunt ai lui Traian Băsescu şi care îl dirijează în fiecare zi pe toate traseele guvernamentale, politice şi personale", a spus Radu Tudor, miercuri, la Antena 3.

Vezi AICI întregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor"

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close