Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Pentru cine a săvârşit Monica Iacob Ridzi aceste infracţiuni?

Radu Tudor: Pentru cine a săvârşit Monica Iacob Ridzi aceste infracţiuni?

Radu Tudor: Pentru cine a săvârşit Monica Iacob Ridzi aceste infracţiuni?
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Feb 2015   •   16:28
Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", a explicat, după condamnarea Monicăi Iacob Ridzi la cinci ani de închisoare cu executare că se poate vorbi de o adevărată dramă. 
 
"Prima condamnare definitivă şi irevocabilă. O tratez ca pe o dramă. O femeie tânără, cu doi copii, acum plăteşte pentru faptele sale. Ce mi se pare important este să întrebăm pentru cine a săvârşit Monica Iacob Ridzi aceste infracţiuni. Pentru avantajul său personal sau pentru fiica preşedintelui Traian Băsescu? Îmi aduc aminte, în acea campanie electorală pentru europarlamentare, în 2009, s-au săvârşit mai multe infracţiuni şi îmi aduc aminte, Elena Băsescu a folosit o uniformă a Armatei Române, din stocul MAI, în campanie electorală, lucru interzis în mod explicit de lege. Şi apoi, fonduri ale bugetului au fost folosite pentru ca fiica cea mică a preşedintelui României să fie aleasă în funcţie. Exclud, din start, orice fel de ipoteză în care Traian Băsescu să nu ştie cine pune umărul la alegerea fiicei lui. Ba chiar aş spune că el a premediat. Este, din punctul meu de vedere, unul din cele  mai grave cazuri de trafic de influenţă şi abuz în serviciu din ultimii 25 de ani", a explicat Radu Tudor.
 
Radu Tudor a explicat că dacă Monica Iacob Ridzi vrea să îşi asume faptele şi să acopere în continuare alte persoane, este strict o problemă personală.
 
"Dacă Monica Iacob Ridzi îşi asumă infracţiunile şi preia totul asupra ei, încercând să o salveze pe Elena Băsescu, este strict problema ei. Noi nu putem fi prostiţi şi nu putem să ne facem că nu vedem ce s-a întâmplat - toată operaţiunea a fost în beneficiul Elenei Băsescu. Apropo, felicitări grupului parlamentar PSD, care a primit-o pe Monica Iacob Ridzi chiar înainte de această condamnare cu executare. Felicitări inteligenţilor de la PSD care au făcut acest lucru!"
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close