Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Ponta a primit o ”lecție de disciplină”. Statutul de victimă îl ajută mult

Radu Tudor: Ponta a primit o ”lecție de disciplină”. Statutul de victimă îl ajută mult

Radu Tudor: Ponta a primit o ”lecție de disciplină”. Statutul de victimă îl ajută mult
de M.Z.    |    14 Iun 2016   •   20:28

Analistul politic Radu Tudor a spus, marți, că Victor Ponta a primit o ”lecție de disciplină de partid” de la șeful PSD Liviu Dragnea, având în vedere că, în final, fostul premier nu a preluat șefia Camerei Deputaților, pe care a spus că și-o dorește, dar fără să se consulte cu partidul.

”Victor Ponta a primit o lecție de disciplină de partid, pe care nu a respectat-o nici când era președinte de partid. El de unul singur a anunțat că dorește președinția Camerei Deputaților, așa cum de unul singur s-a hotărât să renunțe la șefia partidului pe Facebook și să renunțe la șefia Guvernului, în ciuda dorinței colegilor săi din PSD. 
Dragnea, probabil foarte supărat de renunțările lui Victor Ponta din toamnă - la șefia partidului și a Guvernului, a dorit să-i dea o lecție lui Ponta, să nu mai ia decizii de unul singur, să nu mai decidă el ce funcție vrea și să se supună discuției partidului. E o poliță, să spunem, pe care Dragnea i-o plătește lui Ponta pentru comportamentul incoerent și incorect din toamna anului trecut”, a comentat Radu Tudor, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

În plus, jurnalistul este de părere că Ponta și-a făcut în ultime vreme un brand singular și pare că face opoziție. Aici îl ajută mult și faptul că este perceput ca victimă.

”Disciplina de partid pare că nu i se aplică lui Ponta în ultimii ani. Dar și-a creat un brand singular, postează mult pe Facebook, Ponta face opoziție.

În momentul de față, Victor Ponta se bucură de o popularitate destul de mare în sondaje, mulți oameni regretă guvernarea lui, creșterea succesivă a economiei, plus că se adaugă statutul de victimă, într-un electorat predominant feminin și PSD-ist, așa cum au dovedit sondajele. Statutul de victimă îl ajută foarte mult pe Victor Ponta. Cine încearcă acum să-i plătească polițe lui Victor Ponta și să-i tragă preșul de sub picioare nu face decât să stârnească mâhnirea electoratului”, a atras atenția Radu Tudor.

Deputatul PSD Florin Iordache rămâne preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor până după alegerile parlamentare.

Victor Ponta a spus marţi că va candida pentru şefia Camerei doar dacă va avea susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce cu o zi în urmă îşi anunţa public intenţia fermă de candida, spre nemulţumirea preşedintelui PSD.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close