Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Prima greșeală a premierului Mihai Tudose

Radu Tudor: Prima greșeală a premierului Mihai Tudose

Radu Tudor: Prima greșeală a premierului Mihai Tudose
30 Iun 2017   •   14:14

Radu Tudor a scris, pe blog, că premierul Mihai Tudose a făcut o deja o primă greșeală atunci când a declarat, în contextul accidentului din Argeș, soldat cu moartea a trei militari, că ”e revoltat de lipsa unui elicopter cu troliu care să actioneze în zona accidentului”.

„Interventia Departamentului pentru Situatii de Urgenta condus de secretarul de stat Raed Arafat a fost, ca de obicei, exemplara. Exista insa politicieni care simt nevoia, de pe margine, sa dirijeze ei pompierii, ambulanta, SMURD. Cu toate ca acestea actioneaza unitar, pe baza unui plan riguros stabilit. De ani buni, au exersat asta in sute de mii de misiuni”, a scris Radu Tudor, pe blog.

Realizatorul Punctul de Întâlnire a subliniat că elicoptere are și MApN și MAI, unele mai vechi, altele mai noi. Mai mult, subliniază Radu Tudor, chiar conducerea MApN, împreună cu Raed Arafat, au folosit azi noapte un elicopter sa ajunga la locul tragediei.

”La Dambovicioara, unde a avut loc tragicul accident, in miezul noptii si pe un relief atat de dificil era imposibila interventia vreunui elicopter. De altfel, nici nu era nevoie. MApN si MAI aveau multe vehicule in zona, suficient personal priceput pentru a interveni sa salveze victimele si sa ridice camionul cazut in rapa. Elicopter cu troliu noaptea in zona muntoasa pentru a ridica epava unui camion pare un film sovietic, de genul celor in care mor si salvatorii odata cu cei raniti”, a mai scris Radu Tudor.

Citește articolul complet pe radu-tudor.ro.

 

×
Subiecte în articol: radu tudor guvernul tudose mihai tudose
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close