Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Războiul între Iohannis şi Ponta va continua. Preşedintele încearcă să tragă scaunul de sub premier

Radu Tudor: Războiul între Iohannis şi Ponta va continua. Preşedintele încearcă să tragă scaunul de sub premier

Radu Tudor: Războiul între Iohannis şi Ponta va continua. Preşedintele încearcă să tragă scaunul de sub premier
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iul 2015   •   20:23

Realiuzatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, în ediţia de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei", că sunt foarte multe lucruri de spus în povestea cu refuzul preşedintelui de a-l numi pe Mihai Fifor la Transporturi.

 
"Timp de o lună de zile, propunerea lui Ponta, dincolo de faptul că a fost făcut şi Fifor a zis după trei zile că nu ştia de ea, cei de la Cotroceni au spus că au primit propunerea pe o hârtie care nu era nici datată, nici înregistrată. Probabil documentul a fost trimis în prima zi de Turcia a lui Victor Ponta, fără să treacă pe la Guvern."
 
"Timp de o lună de zile nu au discutat între ei. Avem şi afirmaţia lui Ponta. Acum vine această respingere la insistenţele mai mult ale mass-media. Asta cu expertiza lui Fifor este politicianistă, câţi ginecologi sunt la agricultură şi ingineri la sport, sigur găsim probleme peste tot. Nu este un motiv serios."
 
Radu Tudor a explicat şi că acest conflict va continua.
 
"Va continua războiul, o să vezi, sunt convins că nu se opreşte aici. Povestea cu Fifor este un pretext. Iohannis continuă să tragă scaunul de sub Ponta şi povestea cu Fifor este exact asta."
 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close