Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Să mă reprezinte Hegedüs Csilla ca viceprim-ministru e o mare problemă. Mie mi-e ruşine!

Radu Tudor: Să mă reprezinte Hegedüs Csilla ca viceprim-ministru e o mare problemă. Mie mi-e ruşine!

Radu Tudor: Să mă reprezinte Hegedüs Csilla ca viceprim-ministru e o mare problemă. Mie mi-e ruşine!
de S.T.    |    24 Noi 2014   •   19:53

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, luni, la Antena 3, că acordarea funcţiei de ministru al Culturii şi viceprim-ministru unei om "fără nicio legătură directă cu cultura română" reprezintă, din punctul său de vedere, o mare problemă.

Hegedüs Csilla a depus, luni seară, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Culturii şi viceprim-ministru, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni.

"Este din punctul meu de vedere ruşinos ca cetăţean român, că un anonim, o persoană fără nicio legătură directă cu cultura română, devine ministru al culturii şi devine şi viceprim-ministru. Este o chestiune care pe mine mă jigneşte sincer şi credeam că selecţia pentru membrii cabinetului se face pe criterii profesionale, adică ai un merit în domeniu şi eşti recunoscut ca o autoritate...dacă vorbim doar de criterii politice, în general, acestea omoară profesionalismul şi responsabilitatea", a spus Radu Tudor, luni, în emisiunea "La ordinea zilei".

Potrivit realizatorului emisiunii "Punctul de Întâlnire", Bogdan Aurescu, numit în funcţia de ministru al Afacerilor Externe, "salvează noua echipă guvernamentală prin autoritatea profesională a numelui său".

Comentând depunerea jurământului de învestitură de către Hegedüs Csilla, Radu Tudor a susţinut că "avem de-a face cu o catastrofă".

"Pe mine să mă reprezinte Hegedüs Csilla ca viceprim-ministru, eu neauzind de ea în 23 de ani de presă, e o mare problemă. Pentru funcţia de vicepremier se califică nişte persoane care au autoritate profesională şi s-au manifestat în mediul politic în favoarea ţării tale. Mie mi-e ruşine!", a mai spus jurnalistul.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close