Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Să nu uităm că actualul preşedinte al PSD este subordonat premierului. Ponta conduce în continuare PSD

Radu Tudor: Să nu uităm că actualul preşedinte al PSD este subordonat premierului. Ponta conduce în continuare PSD

Radu Tudor: Să nu uităm că actualul preşedinte al PSD este subordonat premierului. Ponta conduce în continuare PSD
15 Iul 2015   •   19:22

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, în ediţia miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", realizată de Dana Grecu, că Victor Ponta conduce în continuare partidul, chiar dacă, formal, nu mai este preşedinte al partidului.

 
"Cea mai importantă concluzie este că Victor Ponta conduce în continuare partidul, deşi în mod formal nu mai este preşedinte. A numit-o pe Rovana Plumb, deci astăzi ne raportam la preşedintele PSD Rovana Plumb şi membrul PSD Victor Ponta. Dar în calitatea sa de premier, gândeeşte-te la un lucru: În Gunvern, preşedintele PSD este subordonat premierului. Deci cumva acest tandem conduce PSD şi va încerca, probabil cu ajutorul mai multor colegi, să ţină la distanţă zbaterea lui Liviu Dragnea. 
 
Radu Tudor a opinat că Liviu Dragnea are alte pretenţii acum.
 
"Liviu Dragnea consideră, probabil, că acum i se cuvine partidul. A fost vicepremier, a fost alătuir de Ponta, a fost şi condamnat în dosarul referendumului."
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close