Antena 3 CNN Politică Radu Tudor și Bogdan Chirieac, pariu în direct cu un lider PNL. Ce vor câștiga dacă Iohannis nu prinde al doilea mandat în 2019

Radu Tudor și Bogdan Chirieac, pariu în direct cu un lider PNL. Ce vor câștiga dacă Iohannis nu prinde al doilea mandat în 2019

Radu Tudor și Bogdan Chirieac, pariu în direct cu un lider PNL. Ce vor câștiga dacă Iohannis nu prinde al doilea mandat în 2019
18 Iul 2018   •   21:23

Bogdan Chirieac a afirmat, miercuri, la Antena 3, că PSD poate să aibă candidat pe oricine la alegerile prezidențiale din 2019, pentru că Iohannis le va pierde, dovadă fiind căderea sa în cele mai noi sondaje.

"Noi l-am ales fiindcă era neamț și am spus 'neamțul va munci 20 de ore pe zi, neamțul va veni și va spune: eu vreau o autostradă de aici până la Sibiu, că eu săptămânal mă duc acasă - și o vreau într-un an și jumătate, m-ați înțeles? Și vreau una să mă duc prin Brașov, și una pe Valea Oltului'. Te asigur că dacă făcea asta nu mai era nevoie de campanie electorală anul viitor. Dânsul s-a pus însă exact pe tipicul campaniei electorale a lui Băsescu", a afirmat Bogdan Chirieac.

După ce a auzit această previziune, Alina Gorghiu l-a provocat pe analistul politic la un pariu, deranjată fiind de afirmația lui Bogdan Chirieac că "oricine" din PSD l-ar învinge pe Klaus Iohannis la prezidențiale și convinsă de faptul că președintele va câștiga și al doilea mandat.

"Dă-mi voie să fac un pariu cu Bogdan Chirieac - cotă cât vrei, 1 la 2.000.000 că va ieși domnul președinte Klaus Iohannis la al doilea mandat. Să spui că orice pesedist de pe stradă îl contracandidează pe Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale mi se pare... Niciun pesedist nu va câștiga alegerile prezidențiale! E pariul pe care îmi permit să-l fac cu dvs., dacă îl țineți", a spus Alina Gorghiu.

La scurt timp după pariul cu Bogdan Chrieac, Radu Tudor a fost la rândul său provocat la un alt pariu - tot de Alina Gorghiu.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close