Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Situaţia Elenei Udrea se complică. Ar putea fi vorba chiar de închisoare cu executare

Radu Tudor: Situaţia Elenei Udrea se complică. Ar putea fi vorba chiar de închisoare cu executare

Radu Tudor: Situaţia Elenei Udrea se complică. Ar putea fi vorba chiar de închisoare cu executare
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Feb 2015   •   19:36
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat, în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", realizată de Dana Grecu, situaţia Elenei Udrea şi a explicat că situaţia acesteia se poate complica foarte rău. 
 
"Eu personal nu văd deloc nicio încetinire, văd nişte evoluţii foarte interesante. Povestea se complică foarte mult pentru Elena Udrea, în contextul în care foştii ei aliaţi, colaboratori de la Ministerul Dezvoltării, spun că lua 10% din contractele care se derulau prin minister. Ştiind că bugetul ministerului a fost chiar şi de 2 miliarde de lei, mă îngrozesc de banii pe care i-ar putea avea Udrea prin interpuşi, pentru că cei care ar fi preluat aceste sume sunt interpuşi, astăzi aflaţi în arest sau arest la domiciliu", a declarat Radu Tudor în cadrul ediţiei de a emisiunii "La Ordinea Zilei".
 
Radu Tudor a explicat că ar putea fi vorba chiar şi de închisoare cu executare pentru favorita fostului preşedinte Băsescu.
 
"Cred că situaţia se complică atât de mult, încât la un moment dat cred că chiar ea ar dori să se oprească treaba asta. Aş putea să presupun că după ce citeşte dosarul "Gala Bute", dosarul "Microsoft" şi acuzaţiile de la Ministerul Dezvoltării, s-ar putea chiar ea să îşi dorească un aranjament cu procurorii. Ar putea fi vorba de 10 ani de închisoare, cu executare. Sunt foarte mulţi oameni, din proximitatea ei, care spun că a luat foarte mulţi bani şpagă în ultimii ani şi că ştia de toate aranjamentele ilegale din minister."
 

×
Parteneri
Ziua Naţională a României. Parada militară se vede la Antena 3 CNN
x close